phil logo nieuw

fotos masthead

Muziek is belangrijk in het leven van veel mensen, er zijn maar weinig mensen die niet van muziek houden. Muziek zet mensen in beweging, biedt troost of geeft ontspanning. Muziek is een universele taal die dieper gaat dan woorden en die iedereen op zijn eigen manier begrijpt of voelt. De Koninklijke Philharmonie Bocholtz spreekt deze universele taal.
 

Muzikale afwisseling met een breed en goed in het gehoor liggend programma, dat elk wat wils biedt op deze zomerse zaterdagavond.
Het openluchtconcert begint om 20.00 uur, onder leiding van Ronald Jaegers, Noël Nijsten en natuurlijk Matty Cilissen. De drumband en jeugdharmonie hebben elk hun eigen, speciale verrassingen voor u. En het grote orkest? Met muziek uit The Pink Panther, Sister Act en meer overbrugt de Phil de afstand naar film. Spaanse pasodobles en Boheemse polka’s vullen het programma aan. Een gewone, Bocholtze zaterdagavond wordt zo een waar feest, aan de trappen van de kerk.
Het openluchtconcert is een hommage aan het hart van de mensen van Bocholtz en omstreken voor de muziek. Een gemoedelijk samenkomen in de avondschemering! Het concert vindt plaats op zaterdag 16 juli 2016, om 20.00 uur, op het pleintje aan de kerk, in de Pastoor Neujeanstraat te Bocholtz.

 

 Phil-Open-Air-zonder-www.jpg