phil logo nieuw

fotos masthead

Muziek is belangrijk in het leven van veel mensen, er zijn maar weinig mensen die niet van muziek houden. Muziek zet mensen in beweging, biedt troost of geeft ontspanning. Muziek is een universele taal die dieper gaat dan woorden en die iedereen op zijn eigen manier begrijpt of voelt. De Koninklijke Philharmonie Bocholtz spreekt deze universele taal.
 

foto jeugdorkest

Op zondag 28 juni 2015 zal het jeugdorkest deelnemen aan het festival voor jeugdkorpsen in Amstenrade. Dit ter gelegenheid van 175 jaar Harmonie der Nederlanden Amstenrade. Het festival zal plaatsvinden in de Expeditiehal "Chiaradia Exhibitions" Hommert Vaesrade. Aanvang 13:30 uur.

Doel van dit festival is een gezellige middag waarop diverse jeugdkorpsen laten zien en horen wat ze kunnen. Klapper van de middag is een gezamenlijk concert van alle deelnemende korpsen. Er nemen meer dan 110 deelnemers deel. Ook zal de dansgroep "Exited junior" van Omni vereniging Amstenrade deelnemen met twee dansen. Visueel zal de uitvoering versterkt worden met lichteffecten en een videopresentatie.