phil logo nieuw

fotos masthead

Muziek is belangrijk in het leven van veel mensen, er zijn maar weinig mensen die niet van muziek houden. Muziek zet mensen in beweging, biedt troost of geeft ontspanning. Muziek is een universele taal die dieper gaat dan woorden en die iedereen op zijn eigen manier begrijpt of voelt. De Koninklijke Philharmonie Bocholtz spreekt deze universele taal.
 

poster adventsmarkt 2015De harmoniezaal te Bocholtz komt in de kerstsfeer!

Het damescomité van de Koninklijke Philharmonie Bocholtz is druk in de weer. Zij organiseren een grote Adventsmarkt in de Harmoniezaal. Een primeur, want hoewel de Harmoniezaal al eerder een locatie is geweest bij de Sint-/Kerstmarkt in Bocholtz, heeft er nog nooit alleen in de Harmoniezaal een overdekte kerstmarkt plaatsgevonden. Op zondag 22 november gebeurt dit voor het eerst. Geen Kerstmarkt, maar een Adventsmarkt, om al stilletjes de kerstperiode op gezellige wijze in te luiden. Tussen 11.00 uur en 17.00 uur is dan ook iedereen welkom!

Kom alvast in de kerstsfeer. Wat mag u verwachten? Diverse kraampjes met kerst- en cadeauartikelen, veelal ambachtelijk. Misschien heeft u nog decoratie nodig voor eigen huis en haard, of bent u op zoek naar originele kerstkaarten? Of wellicht wilt u gewoon van de gezelligheid genieten en de goede sfeer komen opsnuiven. De inwendige mens wordt namelijk ook niet vergeten! Koffie en thee zijn er voldoende. Maar gezien de tijd van het jaar en het thema van de markt, mogen heerlijke, warme chocomel of een glaasje glühwein, om nog niet te spreken over alle warme versnaperingen, natuurlijk niet vergeten worden.

U bent allen van harte welkom op zondag 22 november in de Harmoniezaal,  Dr.Nolenstraat 5A .

Het damescomité van de Phil brengt dan de eerste Adventsmarkt in Bocholtz, een gezellig samenkomen voor jong en oud. Entree is tegen vrije gave.