phil logo nieuw

fotos masthead

poster kerstconcert 2015Slava! De Koninklijke Philharmonie Bocholtz en Slavisch-Byzantijns koor Sobornost brengen u in de kerstperiode een warme kerstgroet. Op 20 december aanstaande zal er in de Harmoniezaal te Bocholtz het bijzondere kerstconcert plaatsvinden van deze twee muziekverenigingen: de Phil onder leiding van Matty Cilissen en Sobornost gedirigeerd door Wiel Bonten.

Een bezielende avond, waarin het warme kerstgevoel naar muziek wordt vertaald. Aloude kerstliederen klinken voor u in een Harmoniezaal die de kerstsfeer helemaal heeft omarmd. Vanaf de adventmarkt op 22 november wordt de zaal grandioos versierd voor een concert met bekende meezingers en Slavische juweeltjes. Nog nooit heeft de Kerst zo mooi geklonken.

Het kerstconcert van de Koninklijke Philharmonie Bocholtz, in samenwerking met Slavisch-Byzantijns koor Sobornost, vindt plaats op 20 december om 19.00 uur in de Harmoniezaal. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij de vaste voorverkooppunten: sigarenhandel Laval Bocholtz, Plus Tossing Bocholtz, Witte Bazaar Simpelveld of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en kosten slechts €8,-. Wees erbij en luidt met ons een mooi Kerstfeest in!