phil logo nieuw

fotos masthead

kingsnight

Lights out! Spot on! Op zondagavond 26 april viert de Phil Koningsnacht! De Harmoniezaal zal spetteren onder de live muziek van Spot On! In de elfkoppige band hebben alle leden één ambitie gemeenschappelijk: er overal en altijd een muzikaal feest van te bouwen!

De band vind zijn oorsprong in Ubachsberg en laat zijn muzieksmaak het best omschrijven als… divers. Met een voorliefde voor dansbare muziek uit de zestiger, zeventiger en tachtiger jaren, maar even makkelijk omschakelend naar Duitse Evergreens, Limburgse Carnavalsschlagers en Nederlandse luisterliedjes, kun je ervan verzekerd zijn dat de Harmoniezaal zich op Koningsnacht laat kennen! Hoe kun je een beter feest maken om de Koning te eren?! Dus kom allemaal naar de Harmoniezaal en feest met ons mee! In het oranje natuurlijk! De Harmoniezaal zal om 20.00u. open gaan.

Kaarten kosten €7,50 in de voorverkoop bij Sigarenzaak Laval en in de Plus in Bocholtz, en €10,- aan de kassa, dus wees er snel bij. Leden van de Phil hoeven slechts €5,- te betalen.

Je komt toch ook?