phil logo nieuw

fotos masthead

poster kerstwandeling 2015Ook dit jaar organiseert de Philharmonie weer een gezellige kerst-middag voor de jeugd van de Phil, hun familie en alle leden. Om de kerstmiddag wat nieuw leven in te blazen, heeft de activiteitencommissie besloten hier dit jaar een andere draai aan te geven en wel in de vorm van een KERST-WANDELING op zaterdag 12 December.


De wandeling start om 16.00u vanaf de Harmoniezaal en voert ons via een route van circa 6km door de prachtige omgeving van Bocholtz. Onderweg zullen er diverse vragen beantwoord moeten worden, spellen uitgevoerd moeten worden en komen we misschien ook nog de kerstman tegen... Tevens zullen de gebruikelijke "kerst" versnaperingen onderweg natuurlijk ook niet ontbreken: chocomel, soep en glühwein. De wandeling eindigt weer in de Harmoniezaal, waar door de dames van het dames-comité de traditionele hapjes en drankjes klaargemaakt zullen worden. Ook de kerstman zal hier aanwezig zijn, om de kleinsten onder ons te voorzien van een kado! Nogmaals benadrukken wij dat IEDEREEN welkom is op deze gezellige middag. Dus niet alleen de leden met kleine kinderen of de jeugdleden, maar de GEHELE PHIL-FAMILIE !

Kinderen die op de lagere school zitten krijgen een kado van de Kerstman, hiervoor gelden de volgende criteria:

  • leden of kinderen van leden krijgen een gratis kado indien ze twaalf jaar of jonger zijn, of nog op de basisschool zitten;
  • Kinderen die niet meer op de lagere school zitten en ouder zijn dan twaalf jaar maar toch een kado willen, krijgen dit door een tegemoetkoming in de kosten te betalen van €5,00 (dit geldt ook voor broertjes en/of zusjes die mee willen komen).

Het ingevulde aanmeldingsformulier vóór 28 november (inclusief de eigen bijdrage indien van toepassing) inleveren bij Diana Bröcheler (Lazaristenstraat 5, Bocholtz) of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klik hier voor het AANMELDFORMULIER!