phil logo nieuw

fotos masthead

De Keidorf Musikanten Bocholtz vieren dat de kapel al 70 jaar met hart en ziel speelt. De liefde voor de blaasmuziek én de gezelligheid vormen het hart van de kapel en dat wordt van generatie op generatie overgedragen. Om iedereen te laten meegenieten, organiseren de Keidorf Musikanten op 8 en 9 oktober een grandioos Oktoberfest in de Harmoniezaal van Bocholtz.

Keidorf Musikanten hebben verstand van feest
Alles wat bij een Oktoberfeest hoort, zal er zijn: een prachtig aangeklede zaal, een programma met de schwung van geweldige kapellen en natuurlijk bier en een lekkere hap!

Programma
Het Oktoberfest gaat op zaterdag 8 oktober van start met een optreden van de Keidorf Musikanten. Zij staan in het voorprogramma van Wahnsinn, de band die een live repertoire brengt waar alle remmen bij los gaan! Alpenparade, Hüttenfest, Ober-bayerisch: een feest van begin tot eind. Piet Meesters, d’r Völser buuttereedner, zal het programma op zijn manier aan elkaar praten.
Zondag 9 oktober organiseren de Keidorf Musikanten een kapellentreffen.
Marlènticka is een blaaskapel met een voorkeur voor Tsjechische muziek. Een geweldige kapel die al vaak in de prijzen viel. Die Altbömischen brengen heerlijke Egerländermuziek op een hoog niveau. En tot slot treden de Eiserbachmuzikanten op uit Bocholtz. Vorig jaar nog behaalden ze de tweede prijs tijdens de Europese kampioenschappen voor Böhmisch-Mährische blaasmuziek in Kerkrade.
Start voorverkoop op 5 september
Er valt dus genoeg te genieten.