phil logo nieuw

fotos masthead

Een uitstapje naar het Drielandenpunt is as. zondag 28 mei as. nóg leuker! Want dan geven ons Jeugdorkest en de Drumband daar een fantastisch concert, lekker buiten bij de entree van het Labyrint en Taverne de Grenssteen.

De drumband trapt af met een vijftal gevarieerde stukken. Vooral ongestemd, met een vleugje melodisch. Van een mars tot klassiek concert-slagwerk, alsook een Japans werk. Probeer maar eens stil te blijven zitten.... Het Jeugdorkest sluit zich aan voor de vertolking van African Wildlife, een stuk met, je raadt het al, veel tromgeroffel en daar doorheen de roep van verschilllende verborgen wilde dieren. Daarna vervolgt het Jeugdorkest met een vijftal stukken. Stevig swingend met Robbie Williams, walsend op de Second Waltz, castagnetten-klepperend met een Paso Doble en trompet-schallend bij een "Royal Processional". Ook een traditionele mars mag natuurlijk niet ontbreken.

Als het regent, gaat het niet door. Wordt het daarentegen de voorspelde dertig graden, dan spelen we dóór tot de drumstokjes en instrumenten uit onze handen glijden.

De toegang is vrij, de aanvang is 13 uur. Komt dat zien!

 

jeugdorkest drielandenpunt Phil BocholtzM