phil logo nieuw

fotos masthead

Poster28juni

Zuid-Nederland is muziek. Er zijn de talloze harmonie- en fanfareorkesten en natuurlijk het symfonieorkest philharmonie zuidnederland. Het muziekleven is rijk, en het wordt nog rijker. De orkesten gaan samenwerken. In een reeks van acht HaFa-concerten in Limburg en in Brabant, trekt philharmonie zuidnederland bij de lokale verenigingen langs om een heel bijzonder concert te geven. Ook met de Koninklijke Philharmonie Bocholtz worden de handen ineen geslagen. Een gezamenlijk concert en de educatieve workshops door musici van de philharmonie zuidnederland bij de Phil van Bocholtz belooft dat het een succesvolle samenwerking zal worden. Laat u verleiden door de gezamenlijke, hoogstaande, symfonische kwaliteit.

Op zondag 28 juni neemt philharmonie zuidnederland plaats op het podium van de Bocholtze Harmoniezaal. Een gevarieerd programma laat werken van Verdi, Britten, Tsjaikovski, Dvorák en Walton weerklinken. Saxofoonsolist Sven Smeets, winnaar van het LBM Solistenconcours, zal de hoofdrol spelen in één van de stukken, die door Enrico Delamboye gedirigeerd worden. De dirigent van de Phil van Bocholtz, Matty Cilissen, zal de orkestleiding zelf ook op zich nemen als hij philharmonie zuidnederland onder zijn baton krijgt, voordat hij zijn eigen orkest dirigeert. De Koninklijke Philharmonie Bocholtz speelt vervolgens namelijk een al even divers programma van haar kant, met de lyriek van Wagner, de vernieuwing van Waespi en de swing van Goodman. Het belooft een rijkgevulde avond vol klassiek spektakel te worden, met zelfs een muzikale verrassing...

De sprankelende HaFa-concerten zijn een prachtig voorbeeld van de functie en de waarde van het symfonieorkest anno 2015, alsook de uitgelezen kans voor de Phil van Bocholtz om haar eigen klanken goed onder de aandacht te brengen. Het HaFa-concert van de Koninklijke Philharmonie Bocholtz in samenwerking met philharmonie zuidnederland zal plaatsvinden in de Harmoniezaal te Bocholtz, zondag 28 juni aanstaande, om 20.00u. 

U kunt kaarten (à € 15 per stuk) voor dit concert bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef in de e-mail uw naam, adres, postcode, woonplaats door en het aantal kaartjes dat u wilt bestellen. Wij verzoeken u het totale bedrag over te maken naar rekening NL13RABO0107997002 t.n.v. Kon. Philharmonie Bocholtz.
Het secretariaat zal uw verzoek om kaarten verder afhandelen.

Ook kunt u kaarten in de handel verkrijgen via:

- Plus Tossing Bocholtz
- Sigarenspeciaalzaak Jos Laval Bocholtz
- Witte Bazaar Simpelveld