phil logo nieuw

fotos masthead

Nog niet gepubliceerd

 

Op zondag 9 december as. bent u van harte welkom om samen de kersttijd in te luiden in de St. Remigiuskerk in Simpelveld. De Koninklijke Philharmonie Bocholtz, met haar nieuwe dirigent Frenk Rouschop, en de mannenkoren David en Lauwerkrans uit Simpelveld en Mechelen, onder leiding van Jean Lardinois, spelen en zingen daar een heerlijk Kerstconcert voor u.

U raakt beslist meteen in Kerststemming wanneer u de liederen hoort die zij voor u gaan spelen en zingen. De welbekende traditionele carols komen allemaal aan bod, maar wel met verrassende tintjes. Een reis door de tijd, want waar we met de klassieke kerstliederen beginnen die die fraaie sfeer oproepen van Dickens‘ A Christmas Carol en we het brede programma aanvullen met een aantal prachtige aria’s en koorstukken van Dvorák, Verdi en Mendelssohn, eindigen we met de golden oldies en evergreens uit het jongere kerstrepertoire. De warme hout- en koperklanken weergalmen prachtig bij de kerststal in de kerk, al helemaal wanneer ze verrijkt worden door de beide koren en de solostem van sopraan Marleen Everink.

U bent van harte welkom, deze tweede advent, zondag 9 december, om de kersttijd in te luiden met de Koninklijke Philharmonie Bocholtz, het Mannenkoor David Simpelveld en het Mannenkoor Lauwerkrans Mechelen in de St. Remigiuskerk in Simpelveld om 18.00 uur. De entree bedraagt €7,50 en kaarten zijn verkrijgbaar bij de voorverkoopadressen Plus Bocholtz en Café Oud-Zumpelveld.

 

Krismes Tsezame

Zondag 9 december 2018  18.00 uur
St. Remigiuskerk Simpelveld
Entree € 7,50

 

Phil Kersconcert 2018 def


 

 

 

 

Bewaren

Bewaren